Team

Over het team

Het team van Kinderprof bestaat uit Maaike van den Busken en verschillende gespecialiseerde trainers. Zij werken al meer dan 10 jaar succesvol samen binnen Kinderprof. Per aangeboden training kiezen we voor de trainer(s) die het beste aansluit(en) bij het onderwerp en uw organisatie. Doordat wij al vele jaren samen diverse korte opleidingen, trainingen en studiedagen geven en daarbij zeer nauw met elkaar samenwerken, zijn wij goed op elkaar ingespeeld, hetgeen een positieve uitwerking heeft op inhoud van de trainingen en de beleving en groepsdynamiek. Professionaliteit staat bij Kinderprof voorop!

Het team

Kinderprof trainer Maaike van den Busken

Maaike

Hoofdtrainer

Kinderprof trainer Carina Braams

Carina

Trainer

Kinderprof trainer Pascal van Oosterom

Pascal

back-office manager

Kinderprof trainer Katja Nederhoed

Katja

Trainer

Kinderprof trainer Maaike van den Busken
Over Maaike van den Busken
Hoofdtrainer

Ik ben Maaike van den Busken hoofdtrainer en oprichter van Kinderprof. Daarnaast werk ik al meer dan 20 jaar professioneel met kinderen en ouders. Ik ben o.a. gediplomeerd kinder- en opvoedcoach en faalangstdeskundige. Ik ben oprichter en bedenker van het faalangst-reductieprogramma Zeker in Balans®, wat inmiddels zowel in Nederland, Caribisch Nederland, Curaçao als in België zijn successen bewezen heeft. Naast mijn werk bij Kinderprof ben ik werkzaam in mijn coachings- en trainingspraktijk Kindergevoel. In mijn praktijk coach en train ik kinderen onder andere op het gebied van faalangst, weerbaarheid, (echt)scheiding en sociale vaardigheden. Kindergevoel is gevestigd binnen het Jeugdplein in Ouderkerk aan de Amstel.

Kinderprof trainer Carina Braams
Over Carina Braams
Trainer

Ik ben Carina Braams en ben gespecialiseerd in systemisch werken met behulp van paarden. Ik werk veel met groepen mensen en ik vind de groepsdynamiek altijd fascinerend. Voor Kinderprof zet ik mijn expertise indien nodig graag in. Naast mijn werk bij Kinderprof doe ik elke dag weer ervaring op met cliënten in mijn praktijk in Heiloo.

Kinderprof trainer Pascal van Oosterom
Over Pascal van Oosterom
Back-office manager

Ik ben Pascal van Oosterom. Ze noemen me ook wel de stille kracht bij Kinderprof. Achter de schermen zorg ik dat alles rondom een training of opleiding geregeld is. In mijn werk als manager back-office heb ik al vele jaren ervaring.

Kinderprof trainer Katja Nederhoed
Over Katja Nederhoed
Trainer

Ik ben Katja Nederhoed. Ik ben pedagoog en één van de trainers bij Kinderprof. Daarnaast ben ik werkzaam in mijn praktijk Focus on Families. In mijn praktijk begeleid ik gezinnen met opvoedvragen en coach ik kinderen met verschillende hulpvragen. De ervaring die ik opdoe in mijn praktijk versterkt mij als trainer bij Kinderprof.