Over ons

Over kinderprof

Het opleidingsinstituut voor iedereen die met kinderen werkt

Of het nu gaat om faalangst, concentratie, sociale vaardigheden of (echt)scheiding, Kinderprof kan u daar meer over leren.

Kinderprof cursisten lachend
Kinderprof Maaike van den Busken
Kinderprof trainers Maaike en Carina
Our Culture

Wie zijn wij

Kinderprof is een opleidingsinstituut voor iedereen die professioneel met kinderen en jongeren werkt. Of het nu gaat om faalangst, concentratie, sociale vaardigheden of (echt)scheiding, Kinderprof kan u daar meer over leren. Kinderprof geeft o.a. korte opleidingen en trainingen in een kleine setting met zeer ervaren trainers. De trainers zijn zelf intensief werkzaam in het veld en hebben daardoor veel praktijkvoorbeelden in te brengen. Dit zorgt ervoor dat de theorie gaat leven. De trainingen en opleidingen van Kinderprof zijn zowel theoretisch als praktisch ingesteld. Interactie met deelnemers staat bij Kinderprof voorop.

Korte opleidingen en trainingen

Bent u leerkracht, docent, ib-er, orthopedagoog, kindercoach of psycholoog dan kunt u zich op onze korte opleidingen en trainingen inschrijven. Heeft u een andere achtergrond laat het ons dan gerust weten, dan kijken wij graag mee of deelname aan de door u uitgekozen korte opleiding of training ook praktisch toepasbaar en/of haalbaar is voor u. 

Studiedagen

Naast onze korte opleidingen en trainingen geeft Kinderprof ook studiedagen die op maat samengesteld of ontwikkeld kunnen worden geheel naar de wensen van uw organisatie. De studiedagen kunnen gaan over faalangst, autisme/adhd, concentratie, ontspanning van leerlingen in de klas of (echt)scheiding. Indien u als Kinderopvang interesse heeft in meer professionalisering van het team kan Kinderprof u daarin van dienst zijn door met u samen te kijken naar een passend programma.

Kinderprof denkt graag met u mee!

Bent u geïnteresseerd in meer verdieping in uw werk met kinderen d.m.v. een korte opleiding of training of wilt u een studiedag of bijscholing op uw school of opvang organiseren voor het team, dan bent u bij Kinderprof aan het juiste adres!