Sociale vaardigheidstrainer voor kinderen (SKJ geregistreerd)

Tweedaagse training tot Ben, Juul en Mo doen het zo ®Sociale vaardigheidstrainer Train de trainer

Word nu sociale vaardigheidstrainer voor kinderen en jongeren

Word sociale vaardigheidstrainer. Veel kinderen hebben, door gebrek aan sociale vaardigheden, moeite met de juiste manier van contact maken met kinderen en volwassenen. Door het gebrek aan deze sociale vaardigheden kan het kind heel onzeker worden en onnodig in conflictsituaties terecht komen. Het probleem kan bijvoorbeeld liggen in de manier waarop kinderen communiceren met andere kinderen, hetgeen van invloed is op de groepsdynamiek in de klas.

De sociale vaardigheidstraining, Ben, Juul en Mo, doen het zo® kan uitkomst bieden. Om deze training aan kinderen te kunnen geven is het gewenst om sociale vaardigheidstrainer voor kinderen te worden.

Kinderprof ondersteunende poppen bij training sociale vaardigheden
Voor Wie

Deze tweedaagse training (HBO niveau) tot sociale vaardigheidstrainer is een praktisch ingestelde training voor leerkrachten, kindercoaches en andere begeleiders om met basisschoolkinderen aan het werk te gaan. Deze sova training voor het kind is er op gericht om de sociale vaardigheiden van het kind te ontwikkelen. In deze training ervaar je deels de oefeningen zelf. Naast de inhoud van de training die je met de kinderen gaat geven zullen wij ingaan op de nodige achtergrond theorie zodat je met een gedegen kennis de training gaat geven.

Ben, Juul en Mo

In de training met de kinderen ga je ze nieuwe gedragsvaardigheden leren en hun zelfvertrouwen vergroten a.d.h.v. de handpoppen Ben, Juul en Mo. Door bijgeleverde dvd met sketches is het niet nodig om zelf de poppen aan te schaffen en heb je een goede en leuke basis om vanuit te werken. Voor deze training ontvang je een certificaat mots je alle dagen hebt gevolgd. De studiebelasting bevat de 2 dagen training, daarnaast is er geen verdere studiebelasting in de vorm van huiswerk of andere opdrachten.

Ben is stoer en durft overal op af te gaan, hij kan goed zijn grenzen trekken, maar hij kan soms een beetje te snel handtastelijk worden. Juul is voorzichtig, afwachtend en rustig, het gebeurt nogal eens dat ze over zich heen laat lopen en niet voor zichzelf op durft te komen. Mo is een echte aanpakker, hij kan rustig zeggen wat hij ervan vindt, hij staat sterk in het leven. Maar soms is hij zo overtuigd van zichzelf dat hij het lastig vindt om iets van de ander aan te nemen.

SCHRIJF JE IN

€465,- vrijgesteld van BTW

(Koffie/thee/fris, lunch, filmpjes en werkmap zijn inbegrepen)

Aankomende cursussen