Opleiding faalangst kind (SKJ en ABvC geaccrediteerd)

Word nu faalangstreductietrainer voor kinderen en jongeren

Word nu faalangstreductietrainer voor kinderen en jongeren

Faalangst komt steeds vaker voor bij kinderen en jongeren op de basisschool en in het voortgezet onderwijs. Dit is ook niet zo gek als we ons realiseren dat er steeds meer wordt gevraagd van de kinderen. Om een kind met faalangst te kunnen begeleiden is inzicht en kennis op dit gebied noodzakelijk. Onze ervaring is dat er op het gebied van faalangst bij kinderen en jongeren vaak nog te weinig kennis is. Het zelfvertrouwen van het kind vergroten is belangrijk, maar om faalangst goed aan te pakken, is veel meer nodig. Dit komt allemaal aan bod tijdens de training. 

Leer in de tweedaagse faalangst train de trainer (HBO niveau), hoe je faalangst al op jonge leeftijd kunt ontdekken en begeleiden. 

Kinderprof Maaike en Carina cursusmateriaal
Voor wie?

De Zeker in balans® training is een praktisch ingestelde training voor leerkrachten, kindercoaches, psychologen,
(ortho-)pedagogen en andere begeleiders van kinderen. Je leert met kinderen en pubers aan het werk te gaan om faalangst te overwinnen en zelfvertrouwen bij het kind te stimuleren, individueel of in groepsverband (in groepsverband geschikt vanaf 9 jaar). 

effectief en doeltreffend

De training Zeker in balans® is zeer effectief en doeltreffend gebleken in het proces om het zelfvertrouwen van het kind te vergroten en zo faalangst te overwinnen. Dit wordt niet alleen door onze opgeleide trainers in binnen en buitenland bevestigd, maar belangrijker nog door de kinderen die de training hebben gevolgd. 

In de training worden niet helpende strategieën en overtuigingen omgezet in helpende strategieën en overtuigingen. Van een fixed mindset naar een growth mindset! Van faalangst in de klas naar meer zelfvertrouwen. 

In deze training ervaart u deels de oefeningen zelf, ook krijgt u een zeer gedegen theoretische kennis mee.

Studiebelasting en accreditatie

De studiebelasting bevat de 2 dagen training, daarnaast is er geen verdere studiebelasting in de vorm van huiswerk of andere opdrachten. 

Voor deze training ontvangt u een certificaat mits alle dagen zijn gevolgd. Deze training SKJ en ABvC geregistreerd/geaccrediteerd.

Deze trainingen kunnen ook in company gegeven worden, kosten hiervoor op aanvraag. 

Wilt u meer weten neem dan gerust contact met ons op.

€465,- vrijgesteld van BTW

(inclusief uitgebreide reader, koffie, thee en lunch)

Aankomende cursussen